A Bár

| | 2010.07.08. 21:02

 

 A Bár jó hely. Nem kicsit, nagyon, hogy e már-már elcsépelt fordulattal éljek. Mindenki, illetve a legtöbb társaság keres magának egy törzshelyet, ahová összejönnek sörözni, meccset nézni, dartsozni, megbeszélni a világ számukra fontos dolgait, vagy csak egyszerüen baromságokról trécselni. A tökéletes hely meglelése teljesen véletlen volt, de azóta már nem kell megbeszélni, hogy hol találkozunk.

Szükség is van rá, így nyáron, amikor az egyetemi brancs jórészt külön utakon jár. Lehetetlenség összeegyeztetni a kötelező gyakorlatokat minden fesztivállal, családi elfoglaltsággal. Jórészt nekem, akinek ugye sikerült a nyári gyakorlatot úgy szerveznie, hogy mindenki máséval ütközzön. Gratulálok, Zaga! Így az utóbbi bő két hétben gyakorlatilag halálra untam magam a kötelező feladatok hiánya miatt, majd nyár végén meg én nem fogok ráérni, mivel laborban extrahálok, kromatografálok majd. Na nem panaszkodom, így legalább van időm olyan baromságoknak utánaolvasni, agyalni, amikre egyébként suli mellett nem jut idő.(ezekből lesznek fincsi blogbejegyzések, csak a legtöbbje utánagondolós-utánaolvasós, ha a színvonalat tartani szeretném) Azért bevallom, a szabadidő többsége abszolút idióta sorozatokra, meccsnézésre meg fagyizásra megy el. Jövő héten EFOTT-ra megyünk, Soldierrel, a haveri körével, és a haveri körének a haveri körével, és ha minden igaz néhányan az egyetemről is tiszteletüket teszik, hatalmas buli lesz, ha a légköri folyamatok/Isten/Ő nudlisága is úgy gondolja. Na de ez már egy másik poszt témája:)

Visszakanyarodva az a címben bevezetett témához, a sörözések nélkül azért nem lenne az igazi a nyár, és ezeknek egyre inkább kizárólagos helyszíne a Bár lett. A Bár-ban minden fából van, a méter sör ezer forint, a ropi is olcsó, a pultos lányok szépek és kedvesek, a meccseket plamzatévéken és óriáskivetítőn is lehet bámulni. Az igazi hangulatot olyan retró kelléket teszik teljessé, mint a tárcsás telefon, asztallá alakított varrógép, régi újságkivágások, a mosdóba nyíló, vadnyugati stílusú ajtó és még egy csomó minden, amit nem vettem észre.

Tudjátok mi a szemétség? Hogy nem árulom el nektek, hol van a bár. Hallgatólagos megállapodást kötöttünk a többiekkel, hogy nem csábítunk el újabb embereket, mert odaszoktak. Kivételt esetleg az esőben elázásra ítélt csinos lányok képeznek, ha te ilyen vagy, kedves olvasóm, azt kommentben jelezheted, de ne hidd, hogy amatőrök vagyunk, a követelmények kegyetlenül szigorúak, amikor írod a hozzászólást fenyegetnie kell legalább egy nyári zápornak, ami elől nem tudsz elmenekülni. A Bár ugyanis duplapluszjó, még az is felvetődött, hogy nyitunk szemben egy másikat, hogy elszívja a vendégeket, és ne egy hétre előre kelljen lefoglalni az asztalt.

Ps: Nesztek egy kurvajó nyári sláger a nyolcvanas évekből, Diaznak külön ajánlva, nehogy alaptalan maradjon a kritikája a bloggal kapcsolatban.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zagaspoint.blog.hu/api/trackback/id/tr202139410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása