Tortúra

| Címkék: szösszenet | 2010.07.29. 18:49

"Butters fiam, ha bármi hozzáér a fenekedhez, AIDS-et kapsz!" South Park

A klasszikus nemi szerepek bemutatása az utódnak valószínűleg ösztönös, így a nyugati társadalmak többségében is már nagyon fiatal korban elkezdődik. A modern technika lehetővé teszi, hogy már a terhesség alatt viszonylagos biztonsággal tudjük a születendő porontyunk nemét, láthatjuk, hogy kunkorodik-e aminek kunkorodnia kellene. Ez alapján már a nagyi is eldöntheti milyen színű fonalat vesz a kicsinek, amiből majd zoknit, sapkát köthet. A fiúk hagyományosan kék színű dolgokat kapnak, gyakran a szobájuk falát is egyedire festik, a lányoknál ugyanez a helyzet a rózsaszínnel.

Sok példát fölsorolhatnék még nevelésbeli különbségekről de nem teszem, hiszen ezeknek kevesebb a közük a nemi identitás kialakulásához, és egyébként is kialakulásuk oka jórészt természetes gazdasági érdek, esetleg tervezett marketingkampányok folyománya. A (hetero)fiúk első negatív élménye ugyanis egy életre meghatározó, és ez a végbélkúp, aminek használatát különböző tudományosnak tűnő érvekkel próbálják alátámasztani, hogy így előbb jut el a betegség helyére, mint a májba és így hatékonyabb illetve kevésbé terheli a méregtelenítésért is felelős szervet. Ezt a magyarázat néhány szkeptikus klub tagot, és az MTA vezetőségét talán meggyőzi, de bárki, aki csak egy kicsit komplexebben látja a világot gyanakszik, hogy itt valami csúnyaság van.

A kúp beadása egy félelmetes rituálé. Le kell húznod a nadrágod, aztán a fecske!alsódat, majd lehajolni, majd megtörtént, aminek nem kellet volna.Megalázó helyzetbe hozni szegény gyereket aztán az ánuszába dugni valamit? Horror. Olyan az egész, mintha valami perverz középkori kínzás sorozat első állomása lenne, engem speciel sírás kerülgetett minden alkalommal. Az injekció ugyan kicsit fájdalmas, de mindig megdicsértek utána, hogy milyen bátor vagy, és még nyalókát is kaptál. Olyankor érezte először az ember, hogy "férfi". Ha téged nem rázott meg a dolog, vagy esetleg kifejezetten élvezted, akkor sincs veled baj, csak valószínűleg nem hasonló szórakozóhelyekre fogunk járni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zagaspoint.blog.hu/api/trackback/id/tr142185530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levi Teal'C 2010.07.30. 17:56:27

hát nem tudom, én ma is kimondhatatlasnul utálok injekciót látni is, nemhogy kapni, de meleg sem vagyok... muszáj választani? :D
de látom, meghonosítottam a kezdjünk alaphangot adó idézetel-stílust :)

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.07.30. 21:20:29

@Levi Teal'C: Jah, ha nem haragszol kicsit loőtam most tőled. :D Kicsit túl komolyra sikerült az első bekezdés, kellet valami ami jelzi, hogy a poszt abszolút nem az.
Injekciónál előtt néha én is fostam, de gyakran nem is éreztem a szúrást. A legrosszabb az volt, hogy gyakran úgy írták le, hogy olyan, mint egy darázscsípés, nekem meg ugye volt egy bizonyos mértékű fóbiám...

Levi Teal'C 2010.08.14. 17:28:39

Igen, a fájdalom,a mivel jár, röhejesen kicsi, de hát iylenek a fóbiák: indolokatlanok.
süti beállítások módosítása