Viccbuborék

| Címkék: egyetem bme zöld kör | 2010.04.03. 21:04

 Röviden így jellemezhetném a BME főépítésze által "szervezett", Rajzold át az egyetemet című program eddigi alakulását. A lényeg az, hogy jövő csütörtökön a diákok részt vehetnek egy workshopon, amin az egyetem diákjai rajzaikkal adhatnak ötletet a remek szakembernek, aki ezeket felhasználja majd a campus Bertelan Lajos utcától délre eső részének a felújításánál. 

Az ötlet jó, a Zöld kör fel is ajánlotta a segítségét a dologban, a workhopra adunk segítőket, és a promóciaban segítenénk, a plakétok kihelyezésével, a jelentkezés webes felületének biztosításával, ill a figyelmet felhívni szándékozó plazmatévék őrzésével. Na itt kezdett el nőni az a bizonyos viccbuborék. A promóció ugyanis egy katasztrófa. A plazmatévéknek 0 figyelemfelkeltő erejük van és ugyanennyi információt is hordoznak, viszont legalább a műszak végeztével nem mindenhol van megoldva a tárolásuk sem. Pénteken például elhúztak a tagok, akikhez be kellett volna rakni a tévét. Le sem merem írni milyen megoldások születtek, de többször  feküdtünk a röhögéstől.Péntek estére alig voltak még plakátok, jelentkező is alig. 

Na most úgy állunk, hogy lenne egy marha jó kezdeményezés, de aki erre komoly anyagi kereteket kap, képtelen életet lehelni belé. Akkor jön a(z egyetem által 0 forinttal/euróval támogatott) Zöld Kör néhány lelkes tagja, Andrissal az élen, és a saját szabadidejében ingyen dolgozik azon, hogy ne legyen totál bukás az egész. Kurvára nem így kéne ennek működni. Ennek ellenére örülnék, ha végül jól sülne el a dolog, mondjuk pont a mi web2-t erősen használó kampányunknak köszönhetően, de akkor is...

A bejegyzés trackback címe:

https://zagaspoint.blog.hu/api/trackback/id/tr691892680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levi Teal'C 2010.04.09. 23:38:49

Lehet, hogy ez szemétség, de ez is azon esetek közé tartozik, amiről úgy gondolom, hogy mindenki kapja azt, amit megérdemel, és ez a szervező igencsak rászolgált a bukásra. Tankönyvet lehetne írni erről "Hogyan b... el egy milliós költségvetésű, baromi jó ötletű projektet" címmel. komolyan jót tett volna, ha nincs ennyi pénz rá, akkor lehet h gondolkodott is volna (pl. nem egy New Yorki járdafestésről és forgalomlassításról szóló filmet fordíttat le magyarra sok pénzért, amiről, őrzőként tanúsítom, egy embernek se jutott eszébe, aki belenézett, hogy itt a BME Campus mondernizálásáról van szó; nem bérel TV-t amikor az Egyetemnek is van és ha már hoz, megbecsüli és éjszakai tárolásról gondoskodik; meghívót készít és még sorolhatnám reggelig). szal én úgy voltam vele, h kiraktam facebookra a linket, de amúgy a kisujjamat nem voltam hajlandó megmozdítani azért, hogy elkerülje e csúfos bukást.

Az őrzésért járó pénz kérdése a professzionális mentalitás kérdése. Elvégeztem, amire hívtak, és azért kapok pénzt. Többet nem végzek el, főleg, hoghy nem kapnék érte pénzt ;)

Akvyr 2010.04.10. 23:41:01

Hát, azért annak örülök, hogy végül nem 3 napos lett mint amire tervezte. Egyébként tök jófej manusnak tűnik, de ilyen téren annyira nincs meg benne a racionalitás hogy még.
A pénz meg jól jött ja, kár, hogy trainernek nem jelentkeztünk..

Levi Teal'C 2010.04.22. 12:22:12

a pénzt előbb fizessék ki ;)
süti beállítások módosítása