Sex Hero

| Címkék: szösszenet | 2010.04.25. 17:09

Szinte mindennek megvan már a cybervilágbeli megfelelője, kiváncsi vagyok, valakinek eszébe jut kihozni egy ilyen játékot, a Guitar Hero-k mintájára. Mondjuk egy guminőt kéne meghatározott pontokon megérinteni az irányításhoz. Persze lehetne billentyűzettel is irányítani de az nem lenne az "igazi". Beteg gondolat? Eléggé, de mondjuk a világban, ahol a mangalicát bárány-disznó mutánsnak nézik komoly hírolvasók, vagy buliból részegen érkező fiatalokra bízzák az Országgyűlési választások tisztaságának ellenőrzését, semmin nem lepődjünk meg.

Lenne mondjuk egy gyors menet mód, ahol szabadon választott milyenségű és mennyiségű partnerrel akciózhatnánk, aki(ket) az AI, valami vadidegen ember, de akár a barátnőnk irányít. Persze nem lenne minden ilyen egyszerű, a karaktereket, az alkalmazott praktikákat meg minden egyéb dolgot előbb a karriermódban fel kell oldani. Az utóbbi a játék csúcsa, egyre több partnerrel, egyre több lehetőséggel és növekvő "megvolt" listával rendelkezünk majd.

A gitárhirók népszerűsége egyszerűen magyarázható, tudás nélkül beleképzelhetjük magunkat kedvenceink helyére, tehetséges zenészek lehetünk egy időre. Vajon lenne-e igény egy ilyen játékra a számtalan, a kapcsolatteremtésben nehézségekbe ütköző fiatal között?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zagaspoint.blog.hu/api/trackback/id/tr131950452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betax 2010.05.06. 21:28:25

"agy buliból részegen érkező fiatalokra bízzák az Országgyűlési választások tisztaságának ellenőrzését" önkritikát gyakorolsz? :D
süti beállítások módosítása