But If You Try Sometimes You Just Might Find...

| Címkék: zene rolling stones stoned | 2010.05.01. 02:20

 You get what you need. Igen, ma este pont ez kellett nekem. A szokásos módon azóta alig hallok, de ezen már meg sem lepődöm. Az első pár számról lemaradtunk és a többiek egy kicsit elveszettek voltak az elején. Tudom, hogy nehéz egy rakat számodra ismeretlen dalért azonnal lelkesedni, no meg a Stoned sosem csak a legpopulárisabb dalokat játsza el. Persze végig más fordulatszámon pörögtem mint a ők, de azért sikerült átadnom valamennyit a bennem lévő energiából, szóval remélem nem ez az utsó alkalom, hogy eljöttek, és persze legközelebb már Soldier, meg a betegségéből felgyógyult Betax is köztünk lesz. 

A műsor jó volt egyébként, lehetett volna kicsit több bulis szám, de nem panaszkodom, a majdnem egész Let It Bleeden (-You got the silver, kétlem, hogy ezt valaha halljuk Árpi előadásában) kívül még jó néhány dalt hallottunk, a bölcsészekkel felturbózott közönségben.A zenekar hozta a formáját, Micked a Jaggeres stílust, Árpi, és Ronnied a Stones hangzást, a basszeros Gyukity Petya pedig a nagy orrát. Se Géza, se DJ Lóripop nem tette tiszteletét ma este, előbbit sajnálom, utóbbit, hát... Akadt viszont a csinos bölcsészlányokat nyáladzva, sunyi mosollyal, hosszasan stírölő kopasz Hitler méretű 30-as pasas.

Séta haza, rövid emlékeztető a múlt heti buliról. Atosz szerint, kicsit túlzásba vittem a vitában a véleményem kifejtését. A vicces, hogy nem is vagyok ennyire bigottan tudománysoviniszta, szóval egy kicsit felvett szerep is volt, amellett, hogy néhány nappal azelőtt eléggé felidegesítettek az Ezoterikus érvek, és pont nem egy fizikustól vártam ezeknek a védelmét. Viszont Miklóssal folytatott vitánk szerintem akkor is egy nagyon élvezetes eszmecsere volt, így mindenképp volt értelme. Egyébként legtöbbször eszembe sem jutna egy fizikussal vitatkozni olyan témában, amihez valószínűleg sokkal jobban ért, mint én.

Blogom olvasottsága a bloghu címlapnak köszönhetően a hét elején az "egekbe" nőtt, de a hét végére sajnos elolvadt ez a növekedés. Beígérek egy zsidózos posztot, hátha azzal fenntarthatom az érdeklődést:D

A bejegyzés trackback címe:

https://zagaspoint.blog.hu/api/trackback/id/tr211965750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása