Járni tanulok

| Címkék: szösszenet | 2010.07.12. 12:08

 Nyáron igencsak népszerűek ezek a strandpapucsok, sok turista és nem turista a strandról hazatérve Pesten is ebben jár. Holnap megyünk Efott-ra, így gondoltam én is beszerzek egyet, ami majd jól mutat a tóparton a szekrény legmélyéről előkapart virágos rövidgatyámmal. Hát igen, az élet szép, főleg amikor nyaralni megy az ember.

Az viszont hamar kiderült, hogy az említett lábbeli teljes mértékben alkalmatlan a normális sétára, külön technikája van a benne járásnak. Már mentem vele pár kört a lakásban, de a mozgáskoordinációm leginkább még egy trolléhoz hasonlít, és nem tartom valószínűnek a komolyabb pozitív változást ilyen téren. Nem értem élő ember hogyan tud ezekben naphosszat sétálni a városban. Arról nem is beszélve, hogy Budapest azért eléggé mocskos város, a koszréteg a papucson elég gyorsan állandósul, ami nem túl higiénikus. Részemről maradok a zárt cipőnél.

No mindegy, ez a téma nem ér meg több karaktert, és nem bírom ki hogy ne örömködjek az index-címlapos szereplésemnek. Szeretnék köszönetet mondani kedvenc postásomnak, hogy kissé spicces volt péntek délután(hehe), így ötletet adott a cikkhez. Péntek este hattól kb másnap reggel tízig voltam kint, legalábbis addig jöttek a látogatók. Külön megtiszteltetésnek érzem, hogy az első 3 órát egyik blogger példaképem, Tóta W. Árpád alatt két sorral töltöttem el.(az a paraguayi modell sem csúnya)

Az egész blogolás célja szamomra az, hogy az aktuális "mi bassza a csőröm"(©Soldier) témákhoz hosszászólásokat kapjak. Egy-egy komment néha olyan infókat, meglátásokat tartalmazhat, amik adott esetben teljesen megváltoztathatják a témához való viszonyomat. Sajna aki csak véletlenül idetalál, az nagyon ritkán mondja el a véleményét, és sokszor az állandó kommentezőim is lustálkodnak. 

Most jövő hétfőig Orfűn tengek-lengek majd, remélem gazgag élménybeszámolókkal térek haza, de addig sem maradtok bejegyzés nélkül, szóval  érdemes felnézni a blogra, és  a véleményetekre is kiváncsi vagyok:)

A bejegyzés trackback címe:

https://zagaspoint.blog.hu/api/trackback/id/tr462146245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levi Teal'C 2010.07.13. 20:35:02

grat :) és a paraguayi csaj is ott van, jó vele egy lapon lenni :)

off: itt a várva várt pillanat, amikor elindul...
tilkkommentel.blog.hu/
süti beállítások módosítása